Cum Comand?

Pentru a lansa o comanda in cadrul magazinului nostru, aveti trei posibilitati:

1.   Puteti selecta produsul dorit din catalogul de produse apasand butonul "Adauga in cos" sau puteti apasa pe link-ul cu denumirea produsului din catalog, urmat de butonul "Adauga in cos".
2.   Puteti folosi caseta "Cautare rapida", introducand in aceasta 2 sau 3 cuvinte descriptive (ex: nada claumar) sau denumirea produsului (ex: nada claumar capsuni).

3. Folosind meniul din stanga, poti naviga prin categoriile si subcategoriile de produse. Click pe subcategoria dorita va deschide o pagina cu produsele ce se afla in acea subcategorie.

Pentru a usura procesul de identificare a produsului sau grupului de produse dorit, claumarpescar.ro ofera "Filtre" pentru produse - aceasta facilitate va lista doar produsele care apartin unui anumit producator, care au o anumita specificatie, sau care se incadreaza intr-un anumit buget.


Pentru a finaliza comanda, accesati "cos de cumparaturi" ce se afla in partea de sus a site-ului, completati casutele obligatorii (cele bifate cu *) apoi apasati butonul "Confirma Comanda"


Ce se intampla daca am introdus in cos un produs din greseala?

Unde este afisat cosul de cumparaturi puteti apasa butonul "Vezi Cosul" pentru a putea regla cantitatile in functie de cum doriti.

 


Am facut o comanda dar nu am fost contactat pentru confirmare.

Daca nu a-ti primit un email de confirmare a comenzii pe adresa de email specificata de dumneavostra inseamna ca pasii de comanda nu au fost urmati in totalitate.

Daca a-ti primit email de confirmare a comenzii si nu a-ti fost contactat telefonic pentru confirmare in termen de 24 de ore(exclus duminica) de la plasarea comenzii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0727 853 947.

 


Care este valoarea minima a unei comenzi?

Pentru comenzile “Oriunde in Romania” valoarea minima este 100 Ron(Taxa transpot: 9.90 Lei). Aici comenzile ce depasesc 200 Lei beneficiaza de transport GRATUIT.
Pentru comenzile “Din Bucuresti” valoarea minima este 50 lei(Taxa transpot: 4.90 Lei). Aici comenzile ce depasesc 100 Lei beneficiaza de transport GRATUIT.

ATENTIE!!!

Recomandam verificarea starii ambalajului. Pentru ambalajele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati comanda.


GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre Claumar Pescar, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Realizat si optimizat SEO de Mixt Services
Claumar Pescar Baits © 2024

Inapoi Sus